Старши треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов даде мнението си

...
Старши треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов даде мнението си
Коментари Харесай

Бислимов: Доволен съм от старанието и раздаването на футболистите

Старши треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов даде мнението си след успеха на своя отбор над Литекс в дуел от 16-ия кръг на Втора лига. Плевенчани се постановиха с 1:0 и по този начин се изкачиха краткотрайно до втората позиция в класирането.
 Преслав Антонов още веднъж се трансформира в воин за Спартак (Плевен) Преслав Антонов още веднъж се трансформира в воин за Спартак (Плевен)
“Днес не се получи някакъв първокласен дуел, шансът и шансът бяха на наша страна. Възползвахме се от нашите си положения, от тяхната неточност и по този начин съумяхме да победим.

Първо се разузнавахме през първото полувреме, бяхме по-предпазливи, опитвахме се на контраофанзива, не се получаваше и те не се поддаваха. Затова се получи равностойно полувреме. Имаше една греда, само че без други чисти положения. Общо взето съм довлен от старанието и раздаването. Показаха темперамент. За нас са по-важни трите точки.

Нашите упоритости са постоянно огромни. Искаме да се подсигурим в професионалния футбол, само че апетитът идва с яденето. Аз съм първият човек, който ще желае да нападаме efbet Лига ”, съобщи Бислимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР