Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че му трябват

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че му трябват
Коментари Харесай

Загорчич: Със сигурност ще ни трябват нови футболисти

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич съобщи, че му трябват нови футболисти. Това съобщи той преди началото на новия сезон в Първа лига. На " белите " следва и присъединяване в европейските клубни шампионати.

Ето какво сподели той пред медиите:
 Без ковид в Славия
Без ковид в Славия

Играчите и треньорите минаха PCR-тестове

" Направихме микроцикъл като лагер в Банско. Доволен съм от това, което демонстрираха момчетата. Надяваме се да продължаваме като предишния сезон. Ще ни липсват някои футболисти. Ще изчакаме да забележим с кои футболисти ще стартираме шампионата. Мартин Атанасов и Емил Стоев са контузени. Надяваме се оптимално бързо да се възвръщат. Всички останали са здрави. Надяваме се да изиграем здрав и мощен мач против Черно море, несъмнено, да го спечелим.

Със сигурност ще ни трябват нови футболисти. Очаквам тези дни да се подсилим и да осъществяваме трансфер. Трябва да създадем една крачка напред, тъй като ни чака присъединяване в евротурнирите. Надявам се до края на седмицата да съберем това, от което имаме потребност. Димитър Рангелов е доста добър футболист. Надявам се, че ще се вдигне равнището на целия тим.
 Славия благодари на почитателите си и приканва за самообладание
Славия благодари на почитателите си и приканва за самообладание

" Картите дават опция за посещаване на всички домашен мачове на " белите " през идната акция "

Няма да е елементарно. Трябва да покажем това, което демонстрирахме предишния сезон. Трябва да играем във всеки един мач на 100% и да се раздаваме. Не може да се каже за нито един футболист, че е подготвен за старта на новия сезон. Надявам се да няма травми. Никой не може да допусна какво ще се случи в Лига Европа. Имаме по-голяма опция, по-слабите тимове да изненадват по-силните ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР