Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич логично бе разочарован след

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич логично бе разочарован след
Коментари Харесай

Славия изигра най-слабия си мач този сезон, твърди Заги

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич разумно бе отчаян след провалянето с 0:3 от Локомотив Пловдив в мач от 14-ия кръг на efbet Лига.

„ Всичко опира до това, което направихме. Последните 15 минути на първото полувреме опитахме нещо, само че не се получи. След тази неточност за втория гол нещата не се получаваха. Допуснахме самостоятелни неточности. Много голове получаваме от статични положения. В тези обстановки, коагато сме отворени, не можем да си позволим такива неточности, които Локомотив Пловдив употребява. След това играта ни беше анархистична и нещата не се получаваха “, съобщи Заги след края на мача в пловдивския парк „ Лаута “.

Той открои късата пейка като нещо, което пречи на Славия да реализира по-добри резултати: „ Може би повече физически бяхме изтощени. Имаме малко хора, направихме три промени. Липсват ни двама значими играчи, само че не желая да се извинявам с това. Започнахме добре мача, само че след 10-ата минута нямахме експанзия, не се движехме, не си подавахме и по този начин не успяхме да вкараме първия гол, с цел да ни тръгне мача. Трудно е да се конкурираме с другите единствено с една промяна. Локомотив през днешния ден изигра прекрасен мач “.

„ Всички приказваме за това – ние в първите 7 кръга играхме като посетители и имахме 3 победи и 4 загуби. Успяхме да спечелим мачове като посетители, да не приказваме за някои мачове, в които се случваха разнообразни неща. Днес Славия изигра най-слабия си мач този сезон “, заключи Златомир Загорчич.
















































--> -->    Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР