Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан поздрави всички свои

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан поздрави всички свои
Коментари Харесай

Зидан: Винаги можем да играем и по-добре

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан поздрави всички свои футболисти след успеха с 3:2 против Интер в Шампионска лига и посочи какъв брой значими са извоюваните три точки. Наставникът на испанския първенец признава, че отборът е имал съществени компликации, само че е приключил чудесна работа, с цел да се поздрави с триумфа.

" Винаги има напрежение. Имахме компликации, само че би трябвало да поздравя футболистите си за показаното, тъй като го заслужават. Започнахме добре, пресирахме както искахме и се справяхме добре. Поведохме с 2:0, само че бързо изпуснахме задатъка и мъчно продължихме с нашата си игра. Второто полувреме бе много равностойно “, разяснява френският експерт.

" Голът на Родриго беше доста хубав. Интер сподели скорост и добра физическа подготовка. Създаде ни много проблеми “.

" Азар и Асенсио свършиха чудесна работа. С измененията искахме да потърсим празните пространства, които съперникът остави. Трябва да сме щастливи. Винаги можем да играем и по-добре, само че би трябвало да се забавляваме на терена. Винаги е доста мъчно против такива съперници и по тази причина би трябвало да си вярваш до самия край. Много съм благополучен “, приключи Зидан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР