Старши-треньорът на разложани Мирослав Живков поздрави и двата отбора -

...
Старши-треньорът на разложани Мирослав Живков поздрави и двата отбора -
Коментари Харесай

Миро Живков: Хебър има много дълга скамейка

Старши-треньорът на разложани Мирослав Живков поздрави и двата тима - Пирин и Хебър за здравия мач, който сътвориха нощес в залата на Разлог.

Като цяло стана един равносилен мач, в по-голяма част на който участнциите демонстрираха доста положителни волейболни достолепия.

Получи се същинско дерби.

Играхме против тим с доста дълга пейка, доста сериозна пейка.Това натежа.

Успяхме да играем добре, за което желая да поздравя нашите състезатели. Съжалявам за моментите, в които направихме положителни неща, само че не успяхме да вземем малко повече от тази среща.

Имахме моменти, в които имахме задатък, допускахме лесни точки, в други не успявахме да осъществяваме, когато топката беше в нашата страна. Трябва да работим върху тези неща отсега нататък - и като осъществяване, и като организация на играта, съобщи Жиков.

Определено не ни беше най-хубавият мач в посрещане. Въпросът е, че това са неща, върху които би трябвало да се работи, би трябвало да подобрим посрещането. Ще си създадем разбор на нещата, имаше моменти при обработването на топката, които би трябвало да се подобрят още, приключи наставникът на Пирин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР