Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике заяви, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике заяви, че
Коментари Харесай

Луис Енрике: Ще опитаме да спечелим трите точки срещу Лион

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике съобщи, че отборът му се е подготвил за гостуването на Олимпик Лион като за всеки различен мач. Парижани ще играят в Лион тази вечер в среща от четвъртия кръг на френското футболно състезание.

" Подготвихме се по същия метод като за всеки един дуела - със съществено отношение и професионализъм ", увери Енрике.

" Олимпик Лион е огромен, исторически клуб. Те са измежду най-хубавите в тази лига и имат доста положителни футболисти, както и треньор, който познавам добре - Лоран Блан. Очаква ни сложен мач на един приказен стадион с брилянтна атмосфера. Всички желаеме да играем в такива условия. Със сигурност ще бъде сложен дуела. Подготвени сме добре и ще опитаме да спечелим трите точки ", разяснява още испанския експерт.

Луис Енрике удостовери, че Брадли Баркола ще бъде в състава против някогашния си тим. " Ние в действителност го харесваме, а той ще бъде скъп за подсилването на състава в бъдеще. Мисля, че е ужасно попълнение ", съобщи старши треньорът на Пари Сен Жермен.

" Мачът против Пари Сен Жермен може да ни помогне на този стадий от сезона. Дано изтрием загатна за неприятните неща от мача с Монпелие. Всичко е допустимо. Пари Сен Жермен има добър тим с класни характерности ", сподели от своя страна Лоран Блан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР