Google Cloud обединява сили с блокчейн проекта Sui (SUI), за

...
Google Cloud обединява сили с блокчейн проекта Sui (SUI), за
Коментари Харесай

Google Cloud обяви партньорство с крипто проекта Sui

Гугъл Cloud сплотява сили с блокчейн плана Sui (SUI), с цел да развие по-достъпен, сигурен и образован Web3.

Гугъл Cloud неотдавна разгласи партньорство със Sui , целящо да усъвършенства Web3 сигурността, мащабируемостта, инструментите за разработчици и потребителското преживяване благодарение на технологията за изкуствен интелект (AI).

Улеснена от съдействието с Mysten Labs, разработчиците на Sui, тази самодейност е настроена да революционизира Web3 преживяванията, както акцентира Еван Ченг, основен изпълнителен шеф и съосновател на Mysten Labs.

Ченг изрази възторг по отношение на потреблението на инфраструктурата и AI опциите на Гугъл Cloud за стимулиране на развиването на сигурни, мащабируеми и насочени към потребителя Web3 преживявания.

Фокусът на партньорството обгръща четири основни области: децентрализирани приложения, ръководени от данни (dApps), разработка, ръководена от AI, възстановяване на потребителското преживяване и постоянна инфраструктура за мащабируемост.

Според вицепрезидента на Гугъл Cloud, общоприет управител и началник на платформата, Амит Завери, съдействието има за цел да насърчи нововъведенията в Web3 посредством потребление на сигурна облачна инфраструктура и благоприятни условия на AI.

Завери похвали усъвършенстваната блокчейн технология на Sui и уговорката към комфортни за потребителя преживявания, наблягайки техния капацитет да катализират трансформативни приложения, възприети от разработчиците на Web3 и Web2.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР