Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие обясни защо

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие обясни защо
Коментари Харесай

Галтие бе принуден да се обяснява защо е заменил Меси

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие изясни за какво е заменил Лионел Меси в края на дуела против Бенфика в Шампионската лига. Аржентинецът е дал знак, че желае промяна. Лео Меси бе сменен от Пабло Сарабия в 81-ата минута на срещата в Лисабон.
 Галтие: ПСЖ би трябвало да се потвърди против Бенфика
Галтие: ПСЖ би трябвало да се потвърди против Бенфика

" Могат претендират за ролята на любимец в групата "

" Той направи жест, с който сподели, че желае промяна ", сподели Галтие пред RMC Sport.

" Почувствал е отмалялост. Беше по-добре да влезе някой по-свеж в този миг от мача ", добави наставникът на гранда от Париж.

Кристоф Галтие подлага на критика системата за видеоарбитраж - ВАР за това, че Енцо Фернандес не е получил червен картон за нарушаване против Марко Верати, което можело да аргументи строшаване на крайници на полузащитника на Пари Сен Жермен. Фернандес получи жълт картон за обстановката в 45-ата минута.

" Мисля, че съдията не получи помощ от асистентите си, що се отнася до ВАР. Мисля, че Марко Верати можеше да остане със строшен крайник малко преди почивката. Съдията е съсредоточен върху мача. Това се случи пред него. Той може да направи неточност, само че имаме видео-асистент рефер, който би трябвало да му каже за нарушаването ", разяснява Галтие.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР