Старши треньорът на Оливер Гласнер не скри огромната си радост

...
Старши треньорът на Оливер Гласнер не скри огромната си радост
Коментари Харесай

Това е емоция, която не може да се купи с пари, заяви треньорът на Айнтрахт

Старши треньорът на Оливер Гласнер не скри голямата си наслада след успеха над. “Орлите ” се постановиха с 3:2 на “Камп Ноу ” и заслужиха място на полуфиналите в.

“Момчетата се показаха необикновено. В края направихме мача по-интересен, което не беше наложително да се случва ”, съобщи наставникът на немския отбор.

“Огромни поздравления и за футболистите, и за почитателите ни. Всеки, който беше тук през днешния ден, в никакъв случай няма да не помни довечера. Това е един от тези вълшебни моменти във футбола, които не могат да се купят с никакви пари ”, сподели още разчувстваният Гласнер.
 30 000 почитатели на Айнтрахт се изсипаха в Барселона 30 000 почитатели на Айнтрахт се изсипаха в Барселона
Много благополучен от триумфа на “Камп Ноу ” беше и вратарят на Айнтрахт Кевин Трап. Той акцентира значимостта на третото попадение в интерес на неговия тим.

“Да, в действителност нямам думи. Ако би трябвало да съм почтен, никой не очакваше това. Мислехме, че ще се наложи да се пазиме и домакините непрекъснато ще владеят топката. Трябваше да използваме възможностите си и го направихме. Ако водиш с 2:0 на и получиш гол, става ужасно. Затова по този начин се стремяхме към трети гол ”, изясни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР