Старши треньорът на ОФК Пирин се извини на привържениците на

...
Старши треньорът на ОФК Пирин се извини на привържениците на
Коментари Харесай

Радуканов се извини на феновете за отпадането за Купата

Старши треньорът на ОФК Пирин се извини на последователите на тима за отпадането от Ботев (Враца) в 1/16-финала от шампионата за Купата на България. Той направи това в особено послание пред медиите на днешната конференция, като уточни и някои от аргументите това да се случи.

" Извинявам се на почитателите. Подходихме отговорно към мача и излязохме с титулярен състав. Момчетата желаеха да играят, а аз знам какво значи купата за почитателите. За страдание обаче се случи най-лошият сюжет. Загуба със 120 минути игра и изгубени футболисти за съботния мач с Верея.

Искам почитателите да знаят, че желаехме да продължим в шампионата. Но резултатът е законосъобразен с оглед действителността и опциите ни. За мача в събота имаме 12 здрави играчи и ще разчитаме на 6 юноши за запаси ", изясни експертът.

За мача с Верея той разяснява още, че играчите би трябвало да надскочат опциите си - физически и психически, с цел да могат да победят предвид на серията от 3 мача в 6 дни.

Със сигурност Башлиев отпада от групата, а Костадинов се завръща. Рения ще бъде осъден за един мач. Мачът с Верея се обрисува извънредно значим с оглед класирането и точките, които двата тима имат. Двубоят е в събота от 17:30 на стадион " Христо Ботев” в Благоевград. Вход - 6лева.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР