Старши треньорът на Нефтохимик Николай Желязков и разпределителят на отбора

...
Старши треньорът на Нефтохимик Николай Желязков и разпределителят на отбора
Коментари Харесай

Ники Желязков и Георги Братоев: Имаме добри и млади волейболисти

Старши треньорът на Нефтохимик Николай Желязков и разпределителят на тима Георги Братоев разясниха какво е бъдещето на националния тим на България, що се отнася до младите волейболисти.

" Според мен има момчета, които могат да играят там и в този момент. Изисква се доста работа, целенасочена, с цел да могат тези играчи да се изградят и след време да застъпят по този начин, че да бъдат почтена промяна на тези в този миг. Ние в клубовете не можем да си купим състезатели, а би трябвало да ги създадем ", разяснява Желязков в " Златния гейм ".
 Хебър - Нефтохимик - Финал 1 @@@

" Истината е, че младостта не е спънка да се играе в националния тим - дали по волейбол, дали по футбол. Говорим за качествата, защото те вземат решение това нещо. Според мен казусът идва не до физическите качества на младите, а методът, по който схващат играта. Те идват постоянно от клубните си тимове неподготвени. Да, ясно е, че там равнището е по-високо, само че дали е Суперлига на България или народен тим на страната, то би трябвало да си квалифициран постоянно. Имаме положителни треньори при работата с младите, а те постоянно не схващат какво се изисква от тях ", проучва пък Георги Братоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР