Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли заяви след успеха над

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли заяви след успеха над
Коментари Харесай

Пиоли: Критиките не ми влияят

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли съобщи след триумфа над Каляри с 5:1 от шампионата на Серия А, че рецензиите и спекулациите за бъдещето му са част от работата, въпреки да не знае към момента дали ще бъде на същата позиция и през новия сезон.

Успехът над застрашения от изпадане тим от Сардиния постави завършек на серия от шест следващи мача без победа, включително и проваляне от огромния противник Интер, узаконило купата им.
 Милан прегази Каляри и си капарира сребърните медали в Серия
Милан прегази Каляри и си капарира сребърните медали в Серия " А "

" Росонерите " завоюваха с 5:1

" Ние сме огромен клуб, има огромни упования, тъй че би трябвало да си подготвен за яростни рецензии, тъкмо както се чакат бурни похвали, когато спечелиш ", сподели Пиоли пред " Sky Sport Italy " във връзка мача. " Това е част от работата. Трябва да го приемеш или да се насочиш към някоя друга специалност. Опитвам се да оказа помощ на тима да преодолее сложните моменти и да играе колкото е допустимо, по-добре. Смятам, че от време на време се получаваше, а от време на време обърквах нещата. Но за Милан 2-ото място не е задоволително и това е обикновено, на фона на историята и традициите на клуба ".

Недоволни от развиването на сезона, някои от фенгрупите провеждат митинги по време на мачовете, изисквайки от управлението ясна позиция какво следва през новата акция след два сезона без оценки.

Клубът завърши и с европейското си странствуване, отпадайки на четвъртфинал от Рома в шампионата Лига Европа.

" Наистина съм печален от тази обстановка, защото преди този момент бяхме пък горди да създадем онази симбиоза сред почитатели и тим, която предаваше позитивност, сила и убеденост ", съобщи още 58-годишният треньор. След това той беше запитан упорито какво тъкмо ще се случи с него и дали остава отпред на тима.

" Все още не съм приказвал с клуба, само че ни предстоят още два кръга. Сезонът действително не е завършил. Надявам се всички към Милан да могат да преоткрият онази естетика, възторг и сила, които ни помогнаха да реализираме неща, които може би никой не вярваше, че са вероятни ", приключи Пиоли с усмивка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР