Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели мнението си след
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Трите точки са най-важни

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев показа мнението си след минималния триумф над Локомотив (София) в мач от 27-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на разградчани съобщи, че трите точки са най-важни и изрази вяра, че тимът ще стартира да осъществя по-голяма част от основаните положения.

" Такава е моята орис - всичко да се случва по най-трудния метод. Искам да поздравя момчетата. Мисля, че изиграхме един нелош мач, създадохме доста обстановки за гол. Лошото е, че ги пропиляхме с лека ръка. Трите точки са най-важни в днешната среща.
 Лудогорец се изтеза с 10 от Локо (София), само че стъпи на върха Лудогорец се изтеза с 10 от Локо (София), само че стъпи на върха


Положенията бяха извънредно чисти и не би трябвало огромно майсторство, с цел да вкараш. Трябва да работим върху концентрацията. Заради това всички сме луди по футбола. Надявам се да имаме повече голове.


13  Лудогорец - Локомотив (София)
Хубаво е, че всеки футболист желае да играе. Имаме един доста добър колектив, което ме прави оптимист отсега нататък. 

Има още доста мачове до края. Ние гледаме нашия тим и да се подобряваме с всеки минал мач. Това е нашата цел.


 Игор Тиаго: Някой път лишава време топката да влезе, само че ние имахме самообладание Игор Тиаго: Някой път лишава време топката да влезе, само че ние имахме самообладание
Предстои ни един турнирен дуел против Черно море, в който излизаме единствено за победа ", сподели Петев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР