Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че
Коментари Харесай

Херо: Истанбул ББ е отборът, който трябва да спечели на всяка цена

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо съобщи, че " орлите " ще играят атакуващ и открит футбол в идния мач с Истанбул Башакшехир от група " С " на шампионата Лига Европа.
Двубоят е в четвъртък на стадион " Лудогорец Арена " в Разград, а победа ще класира българския първенец за идващия стадий на надпреварата.

" Надявам се тактиката, която ще изберем за мача, да бъде печеливша. За нас е значим крайният резултат. В домакинските мачове опитваме да играем настъпателен и открит футбол, тъй че по този начин ще бъде и на следващия ден ", съобщи Димитров.

" Истанбул е извънредно мощен тим с голяма дълбочина, който може да си разреши да прави огромни ротации. Преди първия ни мач с тях те победиха Фенербахче с 3:2, а в този момент и Галатасарай с 5:1, което демонстрира какъв брой класен тим са. Те имат своите шансове за класиране в идната фаза на Лига Европа и чакам на следващия ден да излязат и да играят атакуващ футбол. Те са тези, които би трябвало да завоюват непременно на следващия ден. За нас и равният е добър резултат, само че чакам да се получи двуостър мач. Предстои ни несъмнено доста сложен мач, само че се надявам да спечелим ", разяснява старши треньорът на Лудогорец.

" В тактическо отношение този мач ще бъде по-различен от предходния. В първия мач резултатът не бе от такова значение, до момента в който в този момент залогът е извънредно огромен - ние би трябвало да спечелим, с цел да се класираме, те би трябвало да завоюват, с цел да имат някакви шансове и това ме кара да мисля, че в този момент напрежението е много по-голямо. Всички в тима са здрави и се надявам да излезем в най-благоприятен състав. Надявам се да успеем да ги изненадаме ", добави Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР