Олимпиакос се е отказал от трансфера на Кирил Десподов заради

...
Олимпиакос се е отказал от трансфера на Кирил Десподов заради
Коментари Харесай

От Олимпиакос решиха да отговорят защо не са натиснали за Десподов

Олимпиакос се е отказал от прехвърлянето на Кирил Десподов поради норвежки национал. Това стана ясно от обявата на вицепрезидента на гръцкия гранд Костас Карапапас в обществените мрежи.

Шефът в клуба от Пирея призна, че е заставен да направи изказването поради многото получени известия от своите почитатели. В тях Карапапас е упрекван, че Олимпиакос не е съумя да се пребори с ПАОК за българския национал.Вицепрезидентът на „ червено-белите “ дефинира обявата си като безвъзмезден урок за почитателите на отбора. Той призна, че Десподов е бил вид за Олимпиакос, само че цел №1 за позицията на дясно крило е бил норвежкият национал Ола Солбакен, който през вчерашния ден беше притеглен чартърен от Рома. 24-годишното крило е познато на българските почитатели с изявите му за Бодьо/Глимт против ЦСКА в групите на Лигата на конференциите през есента на 2021 година

Както е известно, единствено до преди няколко дни се считаше, че Олимпиакос е любимец за подписа на Кирил Десподов. Дори беше оповестено, че прехвърлянето е на 70% сигурен. Имаше информации за интерес от страна на Фенербахче. От нощес към този момент е ясно, че капитанът на Лудогорец е пред договорка с ПАОК.

„ Исках да виждам филм, само че ми изпратиха прекомерно доста нелепости, написани от разнообразни и несвързани с нашия клуб хора. Не желая нито един почитател на Олимпиакос да се въздейства от никого! И по този начин безвъзмезден урок! Когато един тим желае дясно крило, изготвя лист и договаря с трима или четирима разновидности. Ако №1 в листата, макар че наподобява малко евентуално, бъде притеглен, тогава имената с по-долни номера (въпреки че са положителни играчи) напущат листата. №1 в листата на Олимпиакос беше Солбакен! Толкова е просто и въпреки всичко желаете пояснения! Сега, в случай че ви тормози какво пишат в Турция, Армения и Молдова, това е ваш проблем... ", написа Карапапас в „ Инстаграм “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР