Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев очаквано остана доволен

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев очаквано остана доволен
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Длъжни сме да опитаме да спечелим Купата

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев предстоящо остана удовлетворен след, която класира " железничарите " за полуфиналите в шампионата за Купата на България.

Наставникът на " червено-черните " показа след мача, че най-важна за триумфа е била показаната дисциплинираност от неговите футболисти, както и по-голямото им предпочитание за победа.

" Стана оспорван мач със обстановки и към двете порти. Мисля, че ние бяхме дисциплинирани и желаехме успеха повече. В предходния ни мач против Славия ни надиграха, макар че ги победихме, само че през днешния ден не допуснахме доста обстановки пред вратата ни. Психологически не е прелестно да ти анулират гол, израдвахме се и трябваше да чакаме 7-8 минути, с цел да се прегледа обстановката ", съобщи Генчев.

Младият български експерт разкри още и дали има желания за това кой ще бъде противник на Локомотив София в полуфиналите.

" Който и да ни се падне на полуфиналите, няма слаби тимове. На три мача сме от спечелването на Купата, щом сме стигнали дотук, длъжни сме да се опитаме да го създадем. Колкото повече мачове има, толкоз по-добре. Не мисля, че ще ни тежи, че имаме мач за шампионата скоро ", разяснява Станислав Генчев.

Големият воин за Локомотив Сф в срещата Мартин Райнов също не скри насладата си от елиминирането на Славия и добави, че в отбора ще създадат всичко допустимо, с цел да стигнат до края и да побеждават с Купата

" Доволен съм, само че златната запаса не ми звучи доста добре. Мачът беше равносилен откъм обстановки. Те играха по-добре с топката. В тези мачове е значимо кой продължава. Стандартна обстановка във футбола, топката пристигна при мен на втора греда и гол. Мисля, че няма да има огромни празненства, защото в събота имаме различен мач ", съобщи Райнов.

" Нека да изчакаме да забележим другите мачове и който ни се падне. Ще се опитаме да спечелим шампионата, нямаме какво да губим. Ще се насладим на двата полуфинала и в случай че заслужаваме ще продължим напред ", добави още футболистът, който към този момент е печелил един път конкуренцията с екипа на Берое през сезон 2012/13.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР