Старши треньорът на Локомотив (София) Младен Додич призна, че днес

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Младен Додич призна, че днес
Коментари Харесай

Треньорът на Локо : Тепърва ще растем

Старши треньорът на Локомотив (София) Младен Додич призна, че през днешния ден неговият отбор справедливо е изгубил от ЦСКА 1948 на старта на Втора лига. " Железничарите " отстъпиха с 0:2 в първия кръг от шампионата.

" От резултата няма да съм удовлетворен. Само в някои етапи на играта съм удовлетворен. Говорихме през седмицата, че тимът на ЦСКА много постоянно вкарва първоначално. В последна сметка това се случи, не трябваше да го вършим. След това те играха умерено, тъй като означиха ", разяснява Додич.

" Срещата можеше да се развие по друг метод, в случай че бяхме осъществили обстановката с гредата. Ако би трябвало да съм реалист, тимът на ЦСКА беше по-добър. Основната причина е, че те резервираха ядрото и са по-обиграни. При нас има 10 нови играчи и това се отразява. Ние занапред ще растем, от мач на мач”, добави наставникът. - Направихме много самостоятелни неточности, които даваха благоприятни условия на противника, който можеше да вкара и още голове. Донякъде бяхме и обезпокоени. Това напрежение бе повода за някои от грешките. "

Додич разяснява и представянето на 15-годишния Валентин Николов: " Заслужава своя късмет. Миналата година игра 3 цели мача. Смятам, че в бъдеще по-добрата му позиция ще бъде зад нападателя. Доволен съм от него. Има доста вероятност в него ".
Той приказва и за селекцията и шампионата като цяло: " Имаме интерес за играчи под 21 години. Ще ни би трябвало още един състезател под 21 години, както и нападател. Първенството е един маратон, това е първият мач. Трябва да се подобрим и до края да се борим за топ 3 ". Втора лига 1 кръг, понеделник 22 юли  ЦСКА 1948 2:0краен резулат  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР