Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, заяви, че

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, заяви, че
Коментари Харесай

Акрапович: Не знам какви претенции може да има Берое към съдията

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, съобщи, че той и неговият щаб също може да имат искания към съдията на мача с Берое - Волен Чинков. След края на мача наставникът на заралии - Димитър Димитров-Херо, бе гневен на арбитъра, само че неговият сътрудник бе безапелационен, че " смърфовете " също има защо да упрекнат рефера, макар че победиха с 3:1.

Акрапович отхвърли да разяснява дузпата на Берое през първото полувреме, като само показа, че сходни наказателни удари се дават само в пета дивизия.

" През второто полувреме имахме повече сили и положителният резултат пристигна точно от това. Дузпата ни обърка изцяло. Исках да сме по-агресивни, да сме по-близо до съперника. Създадохме хубави положения. Вкарахме и три гола - това е чудесно'', стартира Акрапович.

''Не знам какви искания може да има Берое към съдията. Дузпата им не желая да я разясня - такива може да ги свирят в пета дивизия. Ние също можем да имаме искания. Приехме всичко, което се случваше на терена. Играхме мъжки и приехме всичко, което ни свириха'', отговори наставникът на ''смърфовете'' на думите на сътрудника си от Берое - Димитър Димитров, който се оплака от неприятно съдийство през второто полувреме на мача.

Излязохме преди всичко и ще сме там още две седмици - до момента в който трае паузата за националните тимове. Когато хората те обичат и мислиш положително, се чувстваш доста добре. Следващата седмица ще работим с новите играчи, с цел да могат да се приспособяват. Знаем какви качества имаме и по какъв начин можем да играем. Ако се представяме добре и печелим точки, не се знае какво може да стане. Има мощни тимове - Лудогорец, ЦСКА. Ние продължаваме да работим ", съобщи още Бруно Акрапович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР