Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана доволен от

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана доволен от
Коментари Харесай

Акрапович: Среща с феновете ще ни мотивира допълнително за Левски

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана удовлетворен от следващия мощен мач на неговите футболисти. Пловдивчани завоюваха с 3:0 гостуването си на Дунав и в неделя одобряват Левски в пряк спор за второто място.

" Очаквахме съперника да играе с дълги топки. Направихме хубави офанзиви, вкарахме хубави голове. Доволен съм от характера, огромно предпочитание демонстрират, освен в този мач”, разяснява Акрапович. - Теренът беше добър за разлика от нашия терен. Трябва да го оправим, уповавам се до неделя за мача с Левски. "

Той приказва и за съмненията, които имаше отборът му при започване на двете полувремена: " Нези съмнения, би трябвало да се адаптираш към дългите топки. След известно време свикнахме и показахме какво можем ".

Акрапович е оптимистично надъхан за идния дуел с Левски, като разкри, че тимът ще има среща с почитателите в събота, ден преди мача. " Събота имаме среща с почитателите, там ще се мотивираме в допълнение преди мача с Левски. Ще се опитаме да се изкачим на второто място ", добави той. efbet Лига 19 кръг, понеделник 9 декември  Дунав 0:3краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР