Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви, че не

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви, че не
Коментари Харесай

Томаш: Футбол се играе без страх

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш съобщи, че не е удовлетворен от точката, извоювана при гостуването на Ботев на „ Коматево “. Дербито сред двата пловдивски отбора приключи наедно 1:1. Според него „ смърфовете “ е трябвало да завоюват още през първото полувреме. Томаш акцентира, че футболът би трябвало да се играе без боязън.

„ Винаги желая да играем за победа. Искам да похваля футболистите за характера, за сърцето, което вложиха. Знам, че е дерби и е значимо за Локомотив. Ние трябваше да решим мача първото полувреме. Дадохме самодейността на Ботев. Имахме 3-4 обстановки, които не развихме по най-хубавия метод. Още през първото полувреме трябваше да вкараме гол. Не се получи. Дадохме прекомерно доста самодейността, само че не допуснахме доста обстановки пред нашата врата. Една неточност ни наказаха. Реагирахме бързо, което е похвално. В много мачове заслужаваме да победим, само че не го вършим. Равенство. Тук би трябвало да качим едно равнище “, сподели Томаш.

„ Каракашев е един от най-силните в придвижването без топка. Или е на косъм, или не излиза паса в доста мачове. Трябва да забележим дали е чист гол, или автогол. Трябва да работим там, (в завършека, щом е автогол). Във фаза отбрана мисля, че се получи, само че когато сме с топката би трябвало да имаме по-различни ъгли. Разбирам, че е дерби, че е напрежение, само че би трябвало да играем футбол. Искам отново да поздравя футболистите. Не съм удовлетворен от точката “, добави той.

 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР