Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, който дебютира

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, който дебютира
Коментари Харесай

Томаш след дебюта си: Имаше нерви и страх в играта, но с времето ще се подобряваме

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, който дебютира отпред на „ черно-белите “, разяснява в първи дуел от плейофната фаза на efbet Лига.

„ Вижте, мъчно е, мъчно е. Аз съм наясно какво следва. Това, което видях през второто полувреме, с тази аудитория и с тези притежатели, тук ще се гради нещо огромно. Сменихме схемата, имаше нерви, боязън, само че с времето ще се подобряваме. Започнахме в нова скица във фаза отбрана, за първи път с двама централни бранители. Аз гледах много мачове на Локомотив, и с ЦСКА го видях, липсва им самочувствие. На базата на това, което се случва в клуба, ще се усъвършенстват нещата.

Казах на футболистите, че не желая да мислят за резултат, да мислят за 7-о място за Европа. Имаме пет мача до края, а в случай че има бараж - 6. Искам да видя кои футболисти заслужават да носят фланелката на Локомотив. Тези почитатели заслужават освен това.

Как ми въздействат решенията на ВАР? Не го одобрявам прочувствено, виждам да съм концентриран в моя тим. Дали са платени заплатите? Аз договарям с тези хора 7-8 дни, желаят по нов метод да се работи. Не знам какво е излязло. Но в случай че тези хора създадат това, което приказваха, всичко ще бъдат наред. Нещата не се получават с магическа пръчка. Аз съм индивида, който приказва с играчите и няма никакви проблеми в съблекалнята “, сподели Томаш след дебюта си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР