Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш даде своето мнение

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш даде своето мнение
Коментари Харесай

Александър Томаш: Една победа не ти дава самочувствие

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш даде своето мнение след успеха на " смърфовете " над Септември с 2:1 в мач от 25-я кръг в efbet Лига. Специалистът показа, че е удовлетворен от играта на своя тим през първото полувреме, само че не и през втората част.

" През първото полувреме бях удовлетворен, само че през второто – не. Поздравявам съперника и треньора им, защото играят добър футбол и не са обременени да печелят наложително. Победата е значима, само че не и по този метод. През първото полувреме видях това, което желая, само че през второто – не. Тошко е млад, обикновено е да бърка, би трябвало да го подкрепим. Имаме много да работим ", стартира Томаш.

" Допуснахме подценяване, което води до такива неточности, което може да коства точки. Хубаво е да се случват и когато побеждаваш е още по-добре. Точките са доста близки, една победа не взема решение нищо, поредност от триумфи може да даде самочувствие ", продължи наставникът.

" Аз мисля, че би трябвало да идва от нас уважението сред сътрудниците. На терена всеки дава всичко от себе си. Има 90 минути война и след това почитание ", приключи Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР