Старши-треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, заяви, че ще очаква

...
Старши-треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, заяви, че ще очаква
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Ако феновете на Манчестър Юнайтед провалят дербито, трябва да ни присъдят служебна победа

Старши-треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, съобщи, че ще чака служебна победа за тима си против Манчестър Юнайтед, в случай че почитателите на домакините решат още веднъж да провалят дербито с митингите си, както сториха през предишния шампионат.

„ Ако почитателите на Юнайтед не желаят този мач да се играе, то ние нямаме нищо общо с това. Не може просто да преместим мача за друга дата в и без друго пренатоварения си сезон. В подобен случай би трябвало точките да ни бъдат присъдени служебно “, сподели германецът по време на конференцията преди дуела, представен от Goal.com.

Запалянковците на „ алените дяволи “ възнамеряват да блокират постъпите към „ Олд Трафорд “ в понеделник (22 август) в символ на митинг против притежателите поради продължаващото проваляне на тима за поредна година.

Припомняме, че преди година се стигна до конфликти с полицията и задържане на клубния рейс от страна на крайните последователи на Юнайтед. Срещата бе отсрочена с ден и това наруши първичния проект за осъществяване на дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР