Старши треньорът на Левски Тити Папазов изрази своето емоционално мнение

...
Старши треньорът на Левски Тити Папазов изрази своето емоционално мнение
Коментари Харесай

Тити Папазов беснее: Ще търсим под вола теле, за да може един пумпал да ни се подиграва

Старши треньорът на Левски Тити Папазов изрази своето прочувствено мнение след провалянето от Балкан със 74:80 в мач №1 от полуфиналната серия сред двата отбора. В изявлението си за сътрудниците от Max Sport 2 след дербито наставникът на " сините " не си спести рецензии към своя сътрудник - треньорът на Балкан Небойша Видич, наричайки го манипулатор и пумпал.

" Един човек играе като 16-годишен, не всичките. Първо ще отговоря на нещо доста значимо. През 2019 година тимът на Балкан стана справедливо пръв, несъмнено, макар позволената страхотна съдийска неточност. Но, моят сътрудник има неповторимата дарба да показва нещата по този начин, все едно светът е приключил. Защо не беше толкоз правилен, когато записа тренировката на Академик? Това е неприемливо в 21. век. През целия мач цирк, с цел да може тази неповторима аудитория да бъде манипулирана. Те са прави за себе си. Аз приветствам оптимално публиката на Балкан, която е извънредно скъпа за този тим.

Поведението на моя сътрудник... Защо не беше толкоз почтен, с цел да си признае за фаула в нахлуване на Крис Минков? За крачките на Васил Бачев? Защо тогава не бяха толкоз почтени. Да, аз също считам, че имаше фаул против Крисчън. Вината е единствено в нас. Ние можем да побеждаваме, когато сме тим. Това, за което мога да поздравя сътрудника си е, че със своето държание умее да стимулира ужасно доста своя тим и макар огромната разлика те направиха безусловно подобаващ поврат.

Но, да се преекспонира по какъв начин те са най-честните, това е меко казано обидно. След това, което се случи с Академик Пловдив и сниманата им подготовка... Това е неприемливо и няма място изобщо в спортния морал. Той да ми приказва за морал и какво и що... През цялото време беше един извънреден цирк. Това обаче по никакъв метод не омаловажава успеха на тима на Балкан. Вината е извънредно наша.

Какво ще създадем в идващите 48 часа няма да кажа нито на вас, нито на тази селячина. Няма да кажа! Какво ще създадем, си е наша работа. Насрахме се! Сега би трябвало да се съберем и да си избършем лайното. Вината е 90% в нас. Оттук нататък остава една събудена изключителна аудитория на Балкан, един човек, който умее по всякакъв начин да ги манипулира и в този момент цялата зала си мисли, че тимът им е ощетен.

Мога да ви извадя 10 неточности през днешния ден - фаул на Банана за условна присъда, тъй като още е млад и няма други присъди. Фаул на Ноулс, навън първото полувреме на Крис. Може да извадим и 100 неточности, те са и в двете направления. В последната офанзива съгласно мен има фаул, не мога да си затворя очите.

Като имаш такова голямо самочувствие, за какво позволи да гледаш тренировката на Данчо Янков? Това е обидно. И в този момент нашата лига мълчи и търсят по коя точка да го санкционират. Това, в случай че стане в Сърбия, ще ме изнасилят и ще ме изгонят. Българин да отиде по този начин и да се подиграе със собствен сътрудник. Ще ме изгонят! А ние в този момент лигата ще четем правилниците, ще търсим под вола теле, с цел да може един пумпал да ни се подиграва.

Тези момчета са герои, тъй като са първенци по морал. Може да играят едва, да играят самостоятелно както го прави Марио Литъл, само че са първенци по морал. Дали ще станем първенци си зависи единствено от нас. Такива сценки от читалищната активност от Смедарево ли, не знам къде му е родното място, не на мен. Аз съм за него история ", съобщи Папазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР