Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след загубата с

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след загубата с
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Развиваме се във възходяща линия, целта ни е Европа

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа след загубата с 1:2 в дербито против Лудогорец, че е било значимо да види равнището на неговия отбор против водача в шампионата, като добави, че съставът се развива във възходяща линия.

" Стана забавен дуел. Искахме да забележим дали се развиваме във възходяща линия и единственото отрицателно нещо бе резултатът. Имахме късмет да решим срещата с втори гол, само че не успяхме. Лудогорец е класен тим, осъществиха си две положения и завоюваха ", съобщи Стоилов след мача ".

" Доволен съм ненапълно от представянето ни. На този стадий от развиването ни играхме на положително равнище, само че би трябвало още да работим. Трябва да подобрим динамичността в играта и експанзията в междинната зона и в офанзива ".

" Не знам дали изненадахме Лудогорец (със схемата с петима бранители), само че първото полувреме имахме и предимство, и положения. Не мога да се дразня на играчите, тъй като единствено два дни тренирахме тази скица ".

Мъри разяснява и травмата на капитана Николай Михайлов, който беше наложително сменен през втората част.

„ Опитен вратар, не е прелестно, когато футболист получава такава травма. Надявам се бързо да се възвърне. Не мога да кажа каква е обстановката с него “.

„ Всеки мач е друг. Мачът за Купата ще бъде радикално друг. За нас цел е Европа. Поставих по-високи цели пред тима. Трябва да играем нападателно и за победа във всеки мач “, съобщи Стоилов след дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР