Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, отправи сериозна критика към

...
Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, отправи сериозна критика към
Коментари Харесай

Станимир Стоилов за съдийството: Слугинажът убива българският футбол

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, насочи сериозна рецензия към българското съдийство, откакто сезонът завърши. Той е на мнение, че у нас не престават да се извършват поръчки, обслужващи най-много огромните тимове.

„ Прекалено доста неточности се наслояват от време на време в една посока. Винаги съм казвал, че съдиите по принцип оказват помощ някой път на мощните. Слугинажът убива българския футбол “, сподели той пред dsport.

Стоилов въпреки всичко си призна, че е сбъркал, когато е разкритикувал Георги Кабаков за жълтия картон, който даде на Илиян Стефанов във „ Вечното дерби “. Тогава треньорът съобщи пред медиите, че Стефанов е излязъл на терена с картон, само че през днешния ден призна, че думите му са били по-скоро плод на фенска страст и отдаде заслуженото на Кабаков за решението.

„ Българското съдийство би трябвало да се отърси от слугинажа, да свирят това, което виждат, в случай че желаят всички да спрем да ги разясняваме. Не считам, че най-големият проблем е съдийството. Имаме доста проблеми клубовете да решаваме, че да хвърляме цялата виновност на съдиите “, показа още „ Мъри “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР