Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че напуска поста

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че напуска поста
Коментари Харесай

Официално: Мъри напусна Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разгласи, че напуща поста си след триумфа с 1:0 над Локомотив София. Решението на Стоилов е продуктивано от освобождението на изпълнителния шеф Ивайло Ивков. Стоилов има съществени различия с президента Наско Сираков, който желае да има главен спонсор, а Мъри дружно с Ивков считат, че почитателите могат да устоят тима и би трябвало тимът да не е подвластен от един човек. 
Прочетете още
Стоилов се завърна като треньор на Левски през септември 2021-а година и съумя да донесе през предишния сезон първи трофей на сините от над 10 години. Левски завоюва Купата на страната. През този сезон обаче Левски отпадна на четвъртфиналите в шампионата от първенеца Лудогорец и сега се бори за присъединяване в евротурнирите. 

" Няма да продължа да работя в Левски. Нещата, които най-много ме тормозят е методът на ръководството на клуба. Смятам, че футболният клуб, който заварихме беше банкрутирал във всичко. След работата в тази година и половина към този момент имаме три посоки, в които се регистрират резултатите. Не съм склонен с измененията, които се вършат в клуба. Не считам, че е добре спонсорът да има преобладаваща роля в Управителния съвет. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР