Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира актуалните събития около

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира актуалните събития около
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Ще си изцапам ръцете, но ще вкарам правила в Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява настоящите събития към тима. Мъри разгласи пред " Арена Спорт " по Българска национална телевизия, че ще вкара правила и дисциплинираност при " сините ".

" Левски стигна всякакво дъно. Сега обаче имаме капацитет в играчи, имаме и нов спонсор, който ще подсигурява непоклатимост. Върнах се, тъй като виждах почитателите на тима, които се бяха отчаяли и се бяха сринали. Те бяха на лимита да изоставен напълно от наличие мачовете. Надявам се нашето наличие да им даде някаква вяра. Те постоянно следваха Левски. Заболяха ги ръцете да ръкопляскат. Мога да обещая само доста работа и почтеност. Това мога да го обещая на последователите ".

" Има една аналогия, при моето предопределение преди си потеглиха 16 от скъпите футболисти и останаха 14 с по-ниски заплати. Сега е същото, нямаме скъпоплатени играчи. Разликата сред двата тима е, че преди Тодор Батков гарантираше сигурност. В двата тима има разлика и в човешко-футболен капацитет. За оня тим Левски бе над всичко. Надявам се и в този момент да стане по този начин ".

" Смятам, че всеки искаше да покаже какъв брой мощен треньор и състезател е,но не мислеше за положителното за Левски. Хубавото е построяването на Сектор А, само че в случай че не го приключим в най-скоро време, може да се наложи и той да се събаря. От спортно-техническа позиция не виждам с какво можем да се гордеем ".
 Левски пусна в продажба билетите за гостуването в Дупница
Левски пусна в продажба билетите за гостуването в Дупница

Домакините от Марек са обезпечили 500 билета за почитателите на Левски

" Само с работа, другото е празни обещания. Няма да се извинявам. Аз знам какъв тим и клуб имаме сега. Сега Сираков има повече задължения от преди, тъй като би трябвало да търси спонсори, с цел да подсигури финансовото положение на клуба ".

" Предишните треньори позволиха неточности, като предходното лято взеха 14-15 индивида, които не свършиха работа, а трябваше да се вземат 2-3 стойностни играчи, които почитателите ще сочат с пръст и ще са удовлетворени от тях ".

" Левски се трансформира в чалготека поради тези странни историики с тима. Аз подсигурявам, че оставих учтив и образован тим на приблизително европейско равнище. Ще си изцапам ръцете, само че ще вкарам правила в Левски. Има една основна дума - дисциплинираност. Но тя не е единствено на терена, тя е и при държанието отвън терена, при отношението към противниците и съдиите. Ако я съблюдаваме, Левски ще стане тим за образец. Аз нямам проблем, тъй като слагам Левски най-отгоре и се преценявам с това, кое е най-важно за Левски ", съобщи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР