Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция след жребия

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция след жребия
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Чудо ще е, ако Левски отстрани ПАОК

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция след жребия за Лига на конференциите, който отреди отборът му да се изправи против ПАОК. Специалистът е на мнение, че би било знамение, в случай че " сините " отстранят гръцкия гранд, само че няма по какъв начин да гадае какъв ще е изходът от разногласието.Първият мач в София е на 21 юли.

" ПАОК е тим, който смъкна един или два пъти Олимпиакос за купата. Левски не можеше да му бъде елементарно и предвид на отсъствието от Европа, загубихме коефициента, който имахме. Ще подходим с цялото почитание и почит, само че никога не се плашим. Жребият е подобен. Всички искахме да участваме в Европа. Искахме да стартираме от оп-ранена стадий, само че това е една добра опция да зарадваме " Синя България " с добра игра и да забележим до каква степен сме стигнали да работим. Може да има непредвидени обрати, зависи от това кой ще бъде на терена. ПАОК са изявен любимец, само че на терена става всичко.
 Това е ПАОК
Това е ПАОК

Първият мач е на 21 юли

Нямам желания дали сме хазаин, дали посетител. Прекрасни почитатели и на двата тим, които пълнят стадиона. Говорил съм да се преместим на " Васил Лески " да удовлетворим желанието на последователите. Трябва да им се даде опция да следят своя тим. Задължени сме да създадем едно футболно шоу.

Противникът е над средноевропейско равнище, само че в случай че Левски успее да се показа добре и да отстраняваме ПАОК ще бъде прекомерно огромен скок в нашето развиване. Трябва да покажем нашата игра в точния ден.

Който и да беше, щеше да е любимец. ПАОК е тим, който се разви в последните 10 години. Добър миг да забележим до каква степен сме стигнали. Не можем да чакаме чудеса, само че не се плашим. Сега е същото като в Шампионска лига. Ще забележим къде сме, какво можем и къде би трябвало да работим.

Футболно знамение ще е, в случай че отстраняваме ПАОК, само че не мога да предсказвам. При всички положения ще създадем максимума да продължим напред. Много години влага средства в клуба си. За да станеш от равнището на ПАОК би трябвало да се бориш с тимове като тях.

Моето предпочитание беше да няма огромна пауза. Имаме късмет, че не сме в първия кръг. Стартът в шампионата, жребии, нямаме забележки. Имаме три гостувания първоначално. Като желаеме да се борим за нещо, би трябвало да играем по най-хубавия метод. Притеснителното сред евромачовете е прочувственото привършване, а не физически. Те взимат от тръпката от страстта. Да създадем ротации, с цел да се представим най-добре във всички шампионати, в които участваме ", съобщи Станимир Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР