“Получени са 230 сигнала на телефон 112 и 34 в

...
“Получени са 230 сигнала на телефон 112 и 34 в
Коментари Харесай

СЛЕД БУРЯТА: Терзиев заяви, че бедставащи хора няма, следят се водоемите


“Получени са 230 сигнала на телефон 112 и 34 в контактния център. Реагирано е неотложно от 18 екипа на Столична община, които са на терен, всички районни кметове също бяха на терен”.

Toва съобщи кметът на София Васил Терзиев по отношение на обстановката в столицата след вчерашния порои, подправен с градушка.

“Прави се непрестанно наблюдаване на водоемите, за момента няма рискове”, увери кметът. Той изясни, че сега зам.-кметът по строителство Иван Василев е на терен, с цел да се види какво е неотложно да се направи като ремонтни действия.

“Още в 06:00 часа изкарахме компаниите за разчистване, с цел да бъдат приведени във тип улиците. Имаме данни за един човек, обиден от гръмотевица в регион " Младост ", настанен е в болница без заплаха за живота”, заключи Терзиев.

Той увери, че бедстващи хора няма.

“Ще продължим да оправяме интензивно инфраструктурата. Нищо от това нямаше да се случи, в случай че имахме нужната ВИК структура”, означи кметът на София.

Той добави, че доста неща би трябвало са се оправят. “Започнали сме работа, само че всички ние имаме отговорността за това и се надявам да имаме разговор. Общината има потребност от малко по-конструктивен разговор - както с администрацията, по този начин и с общинските съветници, с цел да се намират решения”, прикани кметът Терзиев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР