Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешния

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешния
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Проблемите не са толкова големи, за да драматизраме

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди утрешния дуел на " сините " от шампионата за Купата на България.

Левски стартира отбраната на трофея с посещение на Вихрен Сандански на следващия ден от 13.30 часа, а Стоилов изрично съобщи, че тимът още веднъж ще се бори да победи в конкуренцията.

" Всеки вероятен трофей е приоритет. След като предходната година сме спечелили, обикновено е да опитаме да го създадем още веднъж. Имаме упоритости за купата. Виждам упоритост в играчите от първия мач, виждам и опит за смяна. Въпросът е да материализираме това на терена, тъй като не е обикновено Левски да не може да завоюва в България. Като игра изглеждаме обичайно, просто би трябвало да намерим упоритост и темперамент ", разяснява Стоилов.

Наставникът на " сините " разкри още, че тимът ще пътува с едвам 13 футболисти за Сандански и още веднъж показа, че под рамката на вратата в шампионата за Купата ще бъде Николай Михайлов.

" За ротации нямаме опция, тъй като ще пътуват 13 футболисти. Шестима национали отсъстват, има и контузени. Няма да запълним аварийна пейка с играчи, които не са подготвени. Наличните 13 би трябвало да изнесат мача и са изцяло задоволителни. Жереми Петрис към момента има болки. Илиян Стефанов и Бари са контузени трайно, имаме и шестима национали. Утре Ники (Михайлов) ще пази. За купата ще бъде по този начин ", сподели треньорът на Левски.

Стоилов съобщи още, че са се появили някакви разногласия към ръководството на Левски, само че самият той не счита, че би трябвало да се драматизира към този проблем.

" Каквото имаше да се каже, сме го споделили. И двамата с Ивков желаеме Левски да се ръководи по най-хубавия метод. Има някакви разногласия и недоразумения, само че се надявам да ги почистим. Аз персонално нямам проблеми със спонсора или с който и да е. Проблемите не са толкоз огромни, с цел да драматизираме. Не е нещо комплицирано. Споровете се водят за ръководството на клуба. От спортно-техническа позиция и от това, за което сме се разбрали, няма проблеми. И другите неща ще се изчистят. От толкоз години работя със Сираков и нямам проблеми, че да имам в този момент. Нямам никакви разминавания с него и дори ми е обидно, че разясня тази тематика. Има дребни елементи за изчистване в ръководството ", показа треньорът на " сините ".

Накрая Станимир Стоилов разкри, че два-три спонсора са дали нужните суми, с цел да може Левски да организира зимен предварителен лагер в Дубай.

" Тема, която ми е доста забавна. Коментираме непрекъснато лагера. А в леда в България можем ли да упражняваме? Клубът си е обезпечил спомагателни спонсори, има подписани контракти и огромна част от парите са преведени. Две или три компании дадоха сумите. Водим безусловно аматьорски диалози, вместо да приказваме за какво не можем да играем януари и февруари в България. Ами тъй като нямаме терени. Сега е значим интервал и би трябвало да създадем подготовка, с цел да издържим през идващите 11 месеца ", приключи Станимир Стоилов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР