Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов беше доста разочарован след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов беше доста разочарован след
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: На този етап не можем да мечтаем за нищо повече

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов беше много отчаян след отпадането на " сините " от Лудогорец за Купата на България.

" Въпреки тежкия съперник и тежкия конфликт, тимът изглеждаше добре. Разликата се получи от там, че Лудогрец си осъществя първите две положения, които имаше. Ние пък пропуснахме много обстановки и през първото, и през второто полувреме. 

Имаше предпочитание и упоритост в играчите, само че към момента ни липсва организация, а може би отпаднахме и физически. Нямахме и опция да вкараме задоволително свежи хора, които да задържат същия темп, който държахме до към 60-та минута.
 Лудогорец победи Левски с 2:1 за Купата на България
Историческо! Лудогорец изхвърли Левски от Купата след драма с цялостен поврат

Кордоба пропиля златен късмет

Вторите 45 минути съвсем нямаше мач. Накъсана игра, симулации, спирания... само че през първото полувреме бяхме доста по-добрият тим.

Явно имаме проблем с дузпите, откакто не успяхме да осъществяваме поредна такава. Ще би трябвало да работим в тази посока. 

Тази дребна численост играчи изкара съвсем 11 месеца без спиране. Видяхте, че Илиян Стефанов и Ивелин Попов имат нарушена подготовка, не са упражнявали дълго време. Предния мач изглеждаха по-свежи, само че се надявам да оздравеят всички играчи и да се подсилим на няколко позиции. На този стадий не можем да мечтаем за нищо повече.
 Снимка 598033
Източник:

На този стадий търсим единствено нападател, който да размени контузения Билал Бари. Там би трябвало да създадем малко повече конкуренция. Всичко ще зависи от финансите, само че сме спрели всевъзможни търсения, заради простата причина, че не знаем каква ще е обстановката.

Играхме като еднакъв с еднакъв Лудогорец и пътят е верен, само че ни би трябвало още малко класа. ", съобщи още Мъри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР