Стара Загора ще бъде домакин на третото издание на Джаз

...
Стара Загора ще бъде домакин на третото издание на Джаз
Коментари Харесай

Джаз мелодии ще изпълнят Античния форум в Стара Загора

Стара Загора ще бъде хазаин на третото издание на „ Джаз в цялата страна „. Организатор на фестивала е Jazz FM радио . На 15 и 16 юни , феновете на джаза ще имат опция да се насладят на две музикални срещи и два концерта в Античен конгрес „ Августа Траяна “ и Регионалната библиотека „ Захарий Княжески “. Входът е свободен .

Участие ще вземат над 60 актьори от цялата страна. На сцената ще се качат Държавна опера Стара Загора със спектакъла „ Джазоспекция “ и планът в поддръжка на деца със специфични потребности „ Ние сме музиканти “, както и възпитаниците на Национално учебно заведение за музикални и театрални изкуства /НУМСИ/ Христина Морфова „, а също и Центърът за поддръжка за личностно развиване и Народно читалище „ Родина – 1860 “. В програмата на фестивала ще се включат и Общински бигбенд Стара Загора , групите Project 7 , Overground Brass Band и Mike Sax & X Key .

Провежданият от НУМСИ „ Христина Морфова “-Стара Загора Национален конкурс за млади джаз реализатори , основан и управителен от Надя Тончева, ще бъде началото в това богато музикално странствуване.

Зоопаркът в Стара Загора провежда лятно зооучилище

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР