Старши треньорът на Лече Фабио Ливерани беше изключително разочарован след

...
Старши треньорът на Лече Фабио Ливерани беше изключително разочарован след
Коментари Харесай

Треньорът на Лече: Не сме готови да играем на два фронта

Старши треньорът на Лече Фабио Ливерани беше извънредно отчаян откакто неговият отбор беше отстранен от купата на Италия късно нощес. Южняците позволиха доста тежко проваляне с 1:5 при госттуването си на СПАЛ.

След този безапелационен триумф тимът от Ферара си уреди среща с Милан на осминафиналите. Ливерани обаче регистрира плюсовете и минусите да играеш на няколко фронта и съобщи, че отборът на Лече просто не е подготвен да се бори на два фронта. Ето какво добави още някогашният футболист на Лацио.

"За нас беше доста сложен мач, много играчи ни липсваха и това оказа въздействие. СПАЛ игра доста мощно, само че аз чаках сходно показване от тях. Резултатът е доста противен, допуснахме много тежка загуба, само че противникът очевидно има тим, който може да се състезава на два фронта. "

"Не бяхме задоволително нападателни и справедливо напущаме Купата на Италия. Сега би трябвало да се концентрираме върху мача ни с Дженоа за състезание, дуелът е доста значим за нас. Те са мощен съперник и мястото, което заемат все още не дава отговор на действителните им благоприятни условия ", приключи експертът.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР