Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт разкритикува негативното отношение, което

...
Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт разкритикува негативното отношение, което
Коментари Харесай

Треньорът на Кьолн не се радва на критиките към националния на Германия

Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт разкритикува отрицателното отношение, което би трябвало да търпят футболистите на немския народен тим и сподели, че страната остава измежду главните любимци за семейството на Евро 2024, макар последните неприятни резултати.

" Ние постоянно ще играем значима роля в европейския футбол. Също по този начин Също по този начин имам вяра, че можем да спечелим Европейското състезание по футбол. Но методът, по който се отнасяме към нашите футболисти, би трябвало да се промени. Няма смисъл да ги наскърбяваме от самото начало ", споделя Баумгарт, представен от неделния вестник " Билд ам Зонтаг ".

И също по този начин разкритикува отношението към някои ветерани. Много медии и изключително почитателите в обществените мрежи се отнасят неуважително към футболистите, към националния тим на Германия, постоянно се стига до откровени насмешки и обиди. Повечето немски почитатели не са удовлетворени от неналичието на резултати. На последните две Световни шампионати Бундестима напуща още в предварителните групи, а на Евро 2021 бяха победени в първия кръг на елиминациите от Германия. И като се махне Световната купа от Бразилия през 2014-а година, последният огромен трофей е чак през 1996-а.

" Нашето показване на Световното състезание в Русия не беше толкоз положително. След това изгонихме някои от най-хубавите ни играчи. Тони Кроос, Томас Мюлер - внезапно се оказаха, че не са задоволително положителни. Хърватските почитатели безусловно трепереха дали Лука Модрич е в положително положение. За да да играе за страната си, тъй като той е воин. Ние раздираме нашите момчета всякога ", споделя още наставникът на тима от Бундеслигата.

Но и сега воденият от Ханзи Флик състав не се показва задоволително устойчиво, като претърпя три провали в последните си четири мача.

Запитан дали би обмислил да поеме работата в националния тим след края на контракта си с Кьолн през 2025 година, Баумгарт сподели: „ Ако би трябвало да съм почтен, мисля, че Ханси Флик е добър треньор. В един миг някой различен ще го направи, ще стане треньор на Германия. А и сега не се тормозя за моята си работа./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР