Старши треньорът на Интер (Милано) Симоне Индзаги беше изключително щастлив

...
Старши треньорът на Интер (Милано) Симоне Индзаги беше изключително щастлив
Коментари Харесай

Индзаги: Победихме един от най-добрите отбори в света

Старши треньорът на Интер (Милано) Симоне Индзаги беше извънредно благополучен след успеха с 1:0 над Барселона на " Сан Сиро " в мач от Шампионската лига по футбол.

С триумфа италианците се изкачиха на второто място в група " С " с 6 точки, с 3 повече от испанския си противник. Лидер с цялостен актив от 9 точки е Байерн (Мюнхен), който в различен мач от третия кръг разгроми гостуващия чешки Виктория (Пилзен) с 5:0. 

" Изиграхме страховит мач против доста мощен противник, който разполага с изключителни футболисти. Страдахме дружно, само че не справихме чудесно на терена. Много съм удовлетворен за момчетата, за клуба и за почитателите. Беше велика вечер, само че към момента нищо не сме постигнали, макар че да победиш Барселона не се случва толкоз постоянно ", разяснява Индзаги. 

" Спечелихме против един от най-хубавите тимове в света. Когато всеки е подготвен да се жертва на игрището, можем да преживеем още такива мачове. Бяхме без Брозович и Лукаку. Надявам се скоро да не ни се постанова да се лишаваме и от други значими фигури. Беше тежко. В края някои играчи получиха крампи ", добави той.

Нападателят Лаутаро Мартинес се надява тази победа да помогне на Интер да усъвършенства представянето си и в шампионата на Италия, в което тимът се показва нерешително и загуби три от последните си четири срещи.

" Специална вечер за нас, тъй като се нуждаехме доста от тази победа. Още повече ни радва методът, по който я постигнахме. Оставихме сърцата и душите си на терена. Вкарахме в основен миг и удържахме успеха. В момента сме в интервал, в който резултатите ни не са толкоз положителни. Надявам се с този триумф нещата още веднъж да тръгнат в вярната посока. Със сигурност в този момент самочувствието и увереността на тима ще се подобрят ", сподели Мартинес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР