Старши треньорът на Етър – Светослав Петров, заяви след загубата

...
Старши треньорът на Етър – Светослав Петров, заяви след загубата
Коментари Харесай

Светослав Петров: Знаехме, че мачът е до първия гол

Старши треньорът на Етър – Светослав Петров, съобщи след загубата с 0:2 от ЦСКА, че не е можел да желае повече от отбора си. Треньорът изрази мнение, че мачът е можел да се доизиграе и през вчерашния ден, откакто към този момент бе почнал.

„ Със сигурност е неприятно. Спомням си като футболист против Локо Пловдив имахме подобен мач, който се отсрочи. Различно е. На различен ден се играе, централизация...Около 80 минути играхме с човек по-малко. Жалко, че не успяхме да задържим до края, само че животът продължава “.

„ Имахме шансове. Вчера също – на Тошев и Шано. Знаехме, че мачът ще се играе до първия гол. Опитахме се, само че ясно е, че класата на футболистите на ЦСКА е много по-висока от нашата. Не мога да не бъда удовлетворен. Искам да поздравя тима. И през вчерашния ден, и през днешния ден дадоха доста борба. Поздравявам домакините за организацията. Знам какъв брой старания трябваха, с цел да се основат някакви условия за игра “.

„ Исках да благодаря на Добрев и Джони, цяла българия знае Джони. Прекалено дълга тематика е организацията. Моето мнение е, че мачът не трябавше да стартира. Но като стартира – по-добре да беше изигран през вчерашния ден. Няма какво да влизаме в тази реторика. Тука имаше много хора. Не много, аз ги преброих, само че се упражниха...На никой не е пирятно да се играе в такова време “.

„ Със сигурност демонстрират футболистите, че имат равнище. Трябва да го затвърдим. Проблемът е, че доста хора излязоха едновременно. Това наруши ритъма, а таман почнахме да построяваме взаимовръзки. Предстои ни доста работа, това е ясно. Малко шанс и да имаме сърце “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР