Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев коментира равенството 1:1

...
Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев коментира равенството 1:1
Коментари Харесай

Янев: Не играхме слабо, бяхме плахи

Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев разяснява равенството 1:1 като посетител на Хебър в Пазарджик от междинния 11-и кръг. Той означи, че през първото полувреме тимът му е бил нерешителен, само че след почивката са трансформирали много неща, които дали резултат.

„ Винаги един дуел може да се развие по другия способи. Първото полувреме бяхме плахи, второто полувреме променихме много неща. Смените ни дадоха заостреност и динамичност. Стигнахме до доста положителни обстановки за гол “, съобщи Христо Янев. 

„ Днес не бих споделил, че се представихме едва. Футболистите схванаха доста добре проекта и го следвахме. Поздравявам моя тим за метода, по който излезе от тежката обстановката. Имам добра съблекалня, стимулирани момчета, които желаят да схванат това, което им споделям. Надявам се да променим лицето на Ботев Враца и тимът да наподобява доста по-добре “, продължи наставникът на врачани.

„ Трябва да кажа, че виждам много положително настроени момчета. Всички се стараят. Това е похвално. Аз съм тук, с цел да ги заредя с мотивация и предпочитание. Който желае да се развива, ще работим на драго сърце “, сподели още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР