Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез остана разочарован след

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез остана разочарован след
Коментари Харесай

Душан Керкез: Футболистите играят под напрежение

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез остана отчаян след провалянето на своя отбор с 1:2 от ЦСКА в дербито от 10-ия кръг на Първа лига.

Мениджърът разкри, че тимът му бил е изправен пред редица проблеми през миналите дни.

" Няма по какъв начин да бъдем удовлетворени от загубата, само че за 3-4 дни трябваше да се оправим с доста проблеми и играчите дадоха всичко от себе си през днешния ден. Бароан и Конте играха с температура, Мартин Секулич е с вирус, Ван Хертъм получи травма през седмицата, а видяхте, че и трябваше да сменя наложително Нади. Всичко това не е опрощение, само че желая да поздравя играчите за това, което направиха. Когато играем дерби, детайлите са решаващи. Играхме добре, само че направихме две неточности, които ни костваха доста. Съжалявам, че не успяхме да подарим победа на почитателите, тъй като виждам какъв брой мощно те обичат своя тим, само че мога да ги уверя, че ще дадем всичко от себе си тимът да играе по-добре в идващите мачове ", съобщи след срещата Керкез.

Наставникът потърси пояснение за неотсъдената дузпа за неговия тим в предходния кръг против Лудогорец и съпостави обстановката с 11-метровия углавен удар, който ЦСКА получи в днешния дуел.

" Не обичам да приказвам за съдиите, само че бих желал да ми се изясни за какво при обстановката с удара на Ивелин Попов против Лудогорец не получихме дузпа, а през днешния ден такава бе отсъдена против нас. Не споделям, че съм прав, просто диря пояснение. Ние сме един от трите най-големи клуба в България с история и фенска маса, ние сме най-старият клуб в страната. Не желаеме нищо да получаваме безплатно. Поздравявам тима на ЦСКА за успеха, само че мисля, че през днешния ден заслужавахме най-малко равенството ", сподели още треньорът на Ботев.

Бившият национал на Босна и Херцеговина призна, че възпитаниците му играят напрегнато, поради неприятния старт на сезона.

" Футболистите играят под голямо напрежение поради неприятния старт на сезона и може би поради това влизаме малко по-трудно в мачовете, изключително в такива дербита против Лудогорец и ЦСКА. Ще ни би трябвало време, с цел да поработим върху това и да го променим. Знам кои са по-слабите ни страни, само че това ще го запазя за съблекалнята. Опитваме се да промени нещата, нищо не може да стане за една вечер. Футболистите имат качества, само че би трябвало главите ни да останат горе и във всеки мач да гоним точки. Може би по време на паузата на националните тимове ще потърсим укрепване на офанзивата. Имаме доста млади футболисти, само че повярвайте ми - не е елементарно да носите фланелката на Ботев и да играете пред толкоз доста аудитория ", приключи Душан Керкез.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР