Старши-треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, изрази мнение пред БНТ

...
Старши-треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, изрази мнение пред БНТ
Коментари Харесай

Херо каза какъв трябва да е президентът на БФС и какво трябва да направи

Старши-треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, изрази мнение пред Българска национална телевизия какъв би трябвало да е новият президент на Българския футболен съюз. Бургазлията засегна и тематиката за националния тим в качеството си на някогашен селекционер на държавния отбор.

Ето какво сподели опитният експерт:

" Моето предпочитание е президент на БФС да бъде правилен, почтен човек. Който да сътвори правила, които да се съблюдават. Да се почисти корупцията до най-малко, в случай че е допустимо. За да се радват хората на същински и почтен футбол, който се взема решение на терените, а не подмолно и тайно ", стартира Херо.

" Доста треньори избират да работят всекидневно в клубовете, в сравнение с в националния тим. Там е по-скоро селективна работа. Треньорството, сякаш отива на втори проект. Но това не е непривлекателна работа, а чест за всеки експерт. Моята философия е, че би трябвало да се селектират футболистите в най-хубаво положение, тъй като има някои имена, които не са в положително положение и би трябвало да не се робува на имена. Аз не разделям играчите на млади и остарели. В младежкия тим има положително потомство, само че е мощно казано да бъдат наложени. Те сами би трябвало да си извоюват тези позиции. Изкуственото налагане не го приемам'', безапелационен бе Димитров.

" ЦСКА е извънредно мощен тим за равнището на България, с доста добра селекция. С голяма дълбочина в състава и вариативност. Не заслужавахме да загубим преди този момент от Локо (Пловдив) и Лудогорец. Надявам се в идващите мачове да бъдем в пълностоен състав, с цел да имаме и ние по-голяма дълбочина и да се върнем към успехите ", приключи Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР