Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес похвали футболистите след

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес похвали футболистите след
Коментари Харесай

Хайнкес доволен, че Байерн намали темпото при 2:0

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес похвали футболистите след успеха над Република България (Лайпциг) с 2:0. Баварците надвиха над отбора на Ралф Хазенхютъл във втори следващ мач, откакто преди няколко дни го отстраниха от шампионата за Купата на Германия с дузпи.

“След мача за купата, през днешния ден започнахме с нараснала мотивация и отдаденост. Бяхме доста добре готови. Естествено, фактът, че още в 14-ата минута противникът остана с човек по-малко, ни даде огромно преимущество. Отборът разбра по какъв начин да управлява мача и мъдро да го докара до сполучлив край. Можехме да вкараме и още голове, само че по-важното беше да сме постоянни в отбрана и да минимизираме рисковете. Хареса ми по какъв начин се справихме в това отношение”, заключи Хайнкес.

След снощната победа на Байерн и загубата на Борусия (Дортмунд) от Хановер 96, баварците към този момент имат задатък от 3 точки на върха в класирането. Бундеслига 10 кръг, събота 28 октомври  Байерн (Мюнхен) 2:0краен резулат  Република България (Лайпциг)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР