От днес вече няма опасност за живота ѝ, като че

...
От днес вече няма опасност за живота ѝ, като че
Коментари Харесай

Майката на оцелялата от катастрофата в Пловдив: Стана чудo!

" От през днешния ден към този момент няма заплаха за живота ѝ, сякаш стана знамение. Има коремна интервенция, не мога да ви кажа тъкмо, мисля че черният дроб беше обиден и шит, само че за детайлности сега не мога да ви кажа. "

Това сподели Красимира Узунова, която е майка на едно от оживелите девойки при тежката злополука на бул. " Руски ".

По-добро е положението и на другия оживял от ПТП-то, 22-годишен юноша. Той също е изведен от интензивното поделение.

" Видяхме го през днешния ден, видяхме родителите му. Той също е в положително положение. До колкото знам е малко по-добре от моята щерка. ", добави пред Българска национална телевизия Узунова.

Припомняме, че тежкият пътен инцидент  зародил към 3.30 ч. сутринта в понеделник на бул. " Руски " наоколо до кръстовището с бул. " Шести септември ", оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Джип " Рейндж Ровър ", който идвал от Централна гара, навлязъл в разграничителната линия сред двете платна и се блъснал поредно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години.

Автомобилът се е движил с най-малко 150 км/час. Камерите на общинското дружество " Организация и надзор на превоза “ към община Пловдив са снимали придвижването му, съобщи Георги Стоилов, началник на компанията.

От общинското дружество възнамеряват да сложат спомагателни камери, които да понижат тежките произшествия на булеварда

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР