Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел е поискал от

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел е поискал от
Коментари Харесай

Напрежение: Кимих пак се сдърпа с Тухел

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел е изискал от управлението на баварците да бъде закупен нов отбранителен халф, който да замести титулярния Йосуа Кимих, настояват медиите в Германия.

Според информациите, Тухел вижда Кимих по-скоро като разиграващ халф, или другояче казано като „ 8-ца “, а не толкоз като опорен полузащитник. 

Твърди се още, че в персонален диалог Тухел неотдавна е " обвинил " Кимих, че забавя играта - рецензия, която, въпреки и основателна, не укрепва самочувствието на Кимих. Известно е, че формата на немския национал е спандала през последните месеци и като Кимих е надалеч от най-хубавите си години на „ Алианц Арена “.

От друга страна, управлението на Байерн е останало сопнато от желанието Тухел. Според борда на шефовете, Кимих е верният човек за позицията и няма потребност от привличането на нов футболист.

Отделно от това, тези искри сред Кимих и Тухел не са събитие, което се случва за пръв път. Те се появиха още от встъпването в служба на Тухел в Байерн Мюнхен, защото Кимих бе огромен последовател на предходния ментор Юлиан Нагелсман и е бил срещу уволнението му.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР