Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри колко трудно му

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри колко трудно му
Коментари Харесай

Шави: Беше ми трудно да кажа на Пике, че трябва да отстъпи назад

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри какъв брой мъчно му е било да вземе решенията за мястото на двама от ветераните в клуба Жерар Пике и Жорди Алба.

" Когато би трябвало да вземеш решения, противоречащи на желанието на даден състезател, става мъчно ", съобщи Шави пред телевизия Esport3.

" Трябваше да кажа на Пике да отстъпи обратно и че ще играе по-малко. Беше ми мъчно да дремя вечер, тъй като с него преживяхме занимателни моменти ", добави експертът за времето, когато бе съотборник с Пике.
 Шави разкри от кого зависи завръщането на Меси в Барселона
Шави разкри от кого зависи завръщането на Меси в Барселона

Настоящият контракт на играча с ПСЖ изтича идващия месец

Относно Жорди Алба, Шави Ернандес съобщи, че след първичното неспокойствие, футболистът е реагирал положително на новата си роля в състава.

" С Жорди имах възприятието, че все едно се продънвам като другар, само че трябваше да слага тима като приоритет. Това се случи и с мен и Луис Енрике. В началото не разбираш и имаш възприятието, че би трябвало да играеш повече след толкоз години като титуляр. Жорди се ядоса и аз го разбирам. Но по-късно имахме колективен диалог и той удостовери, че е предан на 100 % на тима. Така беше, а също и с Пике. Те знаеха по кое време е вярното време да си тръгнат ", разяснява старши треньорът на Барселона.

С Барселона се разделя и различен от ветераните Серхио Бускетс, макар желанието на Шави той да остане в състава.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР