Старши треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер не скри съжалението

...
Старши треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер не скри съжалението
Коментари Харесай

Видяхме какво ни чака в ШЛ, реалисти са в Айнтрахт

Старши треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер не скри съжалението си от загубата против Реал Мадрид във финала за Суперкупата на Европа, само че акцентира, че противникът е спечелил справедливо.

“Със сигурност играхме по-добре, в сравнение с против Байерн. Реал постоянно стига до положения, в това е силата им. Първият гол падна след корнер. После беше доста мъчно. Представихме се добре, само че успеха на Реал е заслужена ”, разяснява Гласнер.
37  Реал Мадрид - Айнтрахт (Франкфурт), Суперкупа на УЕФА (10.08.2022)
“В огромна част от дуела се защитавахме чудесно. Имахме и интервали с по-голямо владеене на топката. Проблемът беше, че ни липсваше точност при центриранията и опитите за извеждащи пасове. Ако Куртоа не беше избавил удара на Камада, щеше да е друго. Тибо е вратар от международна класа, няма спор ”, означи наставникът на Айнтрахт.

“На това равнище мачовете се вземат решение от детайлите. Доволен съм от старанието ни. Положихме големи старания, с цел да сме равностойни. Оптимист съм, че ще продължим да се развиваме ”, сподели още Гласнер.

“Видяхме какво ни чака в Шампионската лига. Трябва да сме на максимума на опциите си във всеки един миг. Бяхме дисциплинирани, само че против подобен тим не е елементарно. Видяхте какъв брой малко им е належащо, с цел да вкарат гол ”, сподели капитанът на “орлите ” Себастиан Роде.

“Дейставахме тактически грамотно за разлика от мача с Байерн. За страдание не използвахме възможностите си в офанзива. Никоя загуба не е приятна, само че направихме крачка напред спрямо предходната седмица ”, добави Роде.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР