Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че Луис

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че Луис
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Суарес беше убеден да дойде, може да играе утре

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи, че Луис Суарес е бил уверен да дойде на „ Уанда Метрополитано “ от първия миг.

„ Пристигането на Суарес ни кани да продължим да се развиваме като клуб и като тим. Неговата класа ще усили вътрешната конкуренция в тима. Надявам се той да продължи да вкарва по същия метод, както го правеше с Барселона “, разяснява Симеоне.

„ Още преди той да отиде в Барселона, съществуваше опция да пристигна при нас, само че избра различен път. Тези шест години бяха извънредно сполучливи и прелестни за него. Той показва страховит футбол “, добави аржентинският експерт.

„ Надявам се, че ще успее да се приспособява задоволително бързо към новата конюнктура. “

„ Суарес има страхотна игра с тил към съперниковата врата. Движенията му генерират доста пространства за съотборниците му в предни позиции. Бяхме наясно, че Мората напуща и трябваше да намерим заместител, който да ни донесе нужната класа. Суарес беше съвършената опция за нас “, продължи треньорът на Атлетико Мадрид.

„ Петъчният ден беше доста претрупан и дълъг за Суарес. В последна сметка той тренира доста добре с тима. Има огромен възторг в него. Той може да играе на следващия ден. Ще решим дали ще стартира като титуляр или ще се появи в игра през второто полувреме. “

„ Суарес беше уверен да пристигна в Атлетико още от първия миг, когато говорихме. Той знае, че това е мястото, където може да продължи кариерата си и в това време може да показва най-хубавото, на което е кадърен. Той откри това, което се нуждае в този миг от своята кариера “, сподели още Диего Симеоне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР