Старши треньорът на Арда Славко Матич се надява отборът да

...
Старши треньорът на Арда Славко Матич се надява отборът да
Коментари Харесай

Славко Матич: Съперникът не ни интересува, важно е Арда да покаже своя стил на игра

Старши треньорът на Арда Славко Матич се надява тимът да покаже своя жанр на игра и да успее да се опълчи на ЦСКА в идния отсрочен мач от efbet Лигата, който ще се играе в четвъртък от 16.30 часа.

"Предстои ни последният мач за годината. Имахме два почивни дни, момчетата малко да изчистят мислите си, да починат от миналите дуели, тъй като нямаха почивен от ноември. ЦСКА е огромен тим, играхме против тях на "Армията " скоро и знаем какво да чакаме от тях. Няма потребност от специфична мотивация, когато играеш против ЦСКА. Но нас не ни интересува против кой тим играем, значимото е да покажем нашия жанр на игра, да владеем топката, да сме рискови, нападателни, да пресираме високо.

Написал съм си думи на български "постоянство и последователност ", това е най-важното. Натрупаха се доста мачове и чаках да падне равнището ни тактически и физически. Щастлив съм, тъй като Лудогорец, Левски и ЦСКА играят против нас на контраофанзива, това приказва доста за нашия тим ", разяснява Матич на брифинг преди мача с "червените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР