Старши треньорът на Арда Александър Тунчев говори след успеха над

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев говори след успеха над
Коментари Харесай

Тунчев: Не искаме да се подиграват с нас

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев приказва след триумфа над Локомотив София с 3:0 в Кърджали в мач от 31-вия кръг на efbet Лига. 

„ Съумяхме да си осъществяваме обстановките. Преди една седмица не успяхме да реализирахме и след това страдахме. Днес пропуснахме доста, само че и доста реализирахме. Щом сме съумели да вкараме три гола, то значи, че сме си си свършили работата в офанзива “, стартира Александър Тунчев.

„ В предходните мачове също играхме добре, само че не успявахме да си вкараме състояние. Казах на момчетата да играят без боязън. Мачът със Славия ще реши 7-ото място и там би трябвало да играем освободено. Няма нищо наложително, ще си гоним задачите. Ще се опитваме да побеждаваме във всеки един мач с добра игра “, сподели още той.

„ Ръководството ни уведоми преди мача, че е имало диалози с БФС. Арда е тим с обичаи и би трябвало да се обърне внимание на казуса. Опитахме се с диалози да кажем, че всичко ще би трябвало да се взема решение да на терена и да има идентичен критерий. От това, което подразбрах, ние не желаеме да се подиграват с нас. Опитахме се да запазим това в загадка от футболистите “, приключи Тунчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР