Старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт се зарече да държи

...
Старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт се зарече да държи
Коментари Харесай

Саутгейт: Имахме нужда от такава победа

Старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт се зарече да държи " футболистите си крепко стъпили на земята " след фантастичния погром с 6:2 над Иран на старта на Световното състезание в Катар.

Джуд Белингам, Букайо Сака на два пъти, Рахим Стърлинг, Маркъс Рашфорд и Джак Грийлиш бяха основните герои във фиестата, до момента в който Мехди Тареми върна два гола за иранския тим, втория от спорно отсъдена дузпа в 13-ата минута на добавеното време на втората част.

По време на изявление след мача пред BBC One, Саутгейт се опита да не възхвалява прекалено много играчите си, с цел да може да ги държи " в правия път ". Той обаче несъмнено не беше удовлетворен от решението за дузпа в добавеното време. Съдията Рафаел Клаус от Бразилия, който е номер 1 в Южна Америка, шокира света с 14 минути добавено време през първата част и още 10 публично и действително 13 през втората.

" Малко ми писна от това в края в действителност ", призна Саутгейт.

„ За да спечелим с тази разлика, да играем по този начин, както играхме през по-голямата част от мача, би трябвало да съм в действителност благополучен. Но не би трябвало да позволяваме два гола на този стадий и ще би трябвало да играем вярно против Съединени американски щати в отбрана. Това е ужасно начало, само че ще би трябвало да сме по-добри, сподели Саутгейт.

" Но претенциите ми ненапълно са и разследване от резултата. Имахме 24 минути добавено време, което е доста време за централизация откакто знаеш, че действително полувремето е приключило. Това е най-общо казано, само че просто загубихме централизация и когато играем с по-бавно движение, не сме толкоз ефикасни, колкото ми се желае, съобщи мениджърът на англичаните.

" Вероятно някой се чуди дали не съм трагичен, чакат да съм доста по-емоционален, само че задачата ми е да държа тима крепко стъпил на земята. Повтарям, че би трябвало да сме по-добри.

" Имахме потребност от това положително начало. Имаше доста диалози и спекулации за нашата форма, само че ние показахме на всички какъв брой качество имаме и какво можем. Чувствам поддръжката и любовта от страна на почитателите, треньорския щаб и моите хора от щаба. Това е, което ми би трябвало, приключи Саутгейт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР