Старши треньорът на Амиго Северозапад Делян Койчев не скри щастието

...
Старши треньорът на Амиго Северозапад Делян Койчев не скри щастието
Коментари Харесай

В лагера на Амиго Северозапад са щастливи след двете победи в Шампионската лига по футзал

Старши треньорът на Амиго Северозапад Делян Койчев не скри щастието си след отличното показване на тима в зала " Арена София ".

Българският тим се наложи над АСА Тел Авив с 6:1 в мач от в група В на предварителния кръг в Шампионската лига по футзал.

" Много сме щастливи. Мачът беше почти равносилен, изключително първото полувреме. Имаше положения и за тях. Късметът ни проработи и се поздравихме с успеха. Имаше малко раздразнителност, което е обикновено. Изведнъж се превърнахме във любимци. Вкараха ни на ниска цена изравнителен гол. Може да се каже, че Костов завоюва мача, само че дано кажем, че това е групов спорт. Последният мач е като край за нас. Йоребро има доста повече опит от нас. Ние ще разчитаме на публиката и на силата на колектива. Нашата цел е да спрем мощните бразилци в състава на Йоребро - №8 и №6. Призовавам всички спортни хора в София да дойдат и да ни поддържат ", показа той след срещата в изявление за Българска национална телевизия.

Капитанът на тима Влади Бахъров е удовлетворен от представянето на отбора. През миналия сезон тимът записа една победа, до момента в който този сезон отборът има два триумфа в два мача.

" Доста сложен мач за нас. Бяхме много прибрани, изключително първото полувреме. Имаше напрежение, тъй като имахме късмет да реализираме нещо неповторимо. През първото полувреме бяхме малко сковани, само че през второто всичко си пристигна на мястото. Тогава показахме нашето лице и справедливо победихме. Публиката е фактор №1 и по-късно треньорският щаб. Нещата се получават с желанието на момчетата да изпълнят напътствията. Физически сме сносно готови. Всеки един играч би трябвало да се настрои душевен за това, което ни следва. Надявам се повече хора да ни поддържат в събота ", съобщи той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР